Quantcast

Carlos Lozano explota contra Antonio Pavón por Mónica Hoyos

Des que Carlos Lozano encara es trobava a la casa de 'Gran Hermano VIP', no han estat pocs els rumors que han apuntat a que la seva nòvia, Miriam Saavedra podria haver-lo enganyat amb Antonio Pavón , un torero i presentador malagueny establert a Perú.

Pavón va acudir aquest veiessis a la nit a 'Sálvame Deluxe', on va voler aclarir aquest tema amb el qual tan molest se sent Carlos Lozano. No obstant això, el jove va acabar parlant d'una altra cosa que li va enfadar tant o més.

El presentador, que gaudeix d'una tremenda popularitat a Perú i que a més té fama de faldiller, va assegurar que amb Miriam Saavedra, actual parella de Carlos Lozano, no té més que una relació professional. Pel que sembla, l'únic que els ha unit és un contracte de 'management' amb el qual ella va viatjar a Espanya durant 'GH VIP'. "Només he mantingut converses telefòniques, excepte 4 o 5 trobades merament professionals", va assegurar.

No obstant això, encara estava per arribar la bomba de la nit que va fer que Carlos Lozano cridés molt enfadat a 'Sálvame Deluxe', tot i que aquesta mateixa nit estrenava 'Granjero busca esposa 'a Cuatro.

I és que, Antonio Pavón va revelar que amb Mónica Hoyos, ex de Lozano, sí que havia mantingut relacions sexuals. Segons el torero, van ser "4 o 5 trobades ", que no van estar premeditats, i que haurien tingut lloc durant l'època i la que Hoyos presentava el programa peruà 'Dones dalt'.

La pròpia Mònica Hoyos es va encarregar de desmentir les paraules de Pavón a través de Kiko Matamoros. Però a més, Carlos Lozano va trucar al programa per titllar a Pavón de "oportunista sense dignitat". "Vens a les persones per diners" , ha assegurat. A més, li va deixar molt clar què creia que eren les seves intencions en haver-se marxat al Perú: "has anat a allà a cercar dones i aprofitar-te d'elles".

A més, l'acabat d'estrenar presentador de Cuatro va advertir a Pavón: "Molt de compte amb el que dius perquè estàs parlant de les dues persones que més vull, Miriam i el meu exdona Mónica Hoyos ".

Carlos Lozano va titllar de "farsant" i de "friqui" a Antonio Pavón, i va confessar que no volia donar-li coba perquè és "un oportunista".