Quantcast

Una hostessa d'EgyptAir va publicar una foto d'un avió enfonsant-se en el seu Facebook

La hostessa Smar Ezz Eldin de 27 anys va ser una de les primeres víctimes identificades després del sinistre del avió d'EgyptAir que es va estavellar a la matinada d'aquest dijous al Mediterrani amb 66 passatgers a bord.

Ara, uns dies després del tràgic accident, ha sortit a la llum una inquietant imatge que la jove havia penjat al seu perfil de Facebook fa dos anys. ¿Predeia la imatge el fatal destí del vol MS804 que cobria la ruta entre París i El Caire?

Per descomptat, per a molts la imatge és una mica premonitòria ja que en ella es pot veure a una hostessa sortint de l'aigua mentre al fons s'enfonsa un avió al mar.

L'hostessa egípcia va compartir aquesta imatge a les xarxes socials el 2014, tot just uns mesos abans de començar a treballar amb EgyptAir. ¿Estava predient el seu futur com diuen molts en les xarxes socials?

Sigui com sigui, la imatge és bastant inquietant sabent el tràgic final que ha tingut tant Smar Ezz Eldin com les altres 65 persones que viatjaven a la vora de l'avió estavellat.