Quantcast

A l'avió d'EgyptAir es va activar l'alarma de fum abans d'estavellar

Segons ha confirmat l'Agència d'Investigació per a la Seguretat de l'Aviació Francesa (BEA), abans que el avió de EgytpAir s'estavellés a la Mediterrània amb les 66 persones que portava a bord havia saltat una alarma per fum.

El vol MS804 estava cobrint una ruta entre París i El Caire . L'avió es va estavellar poc després d'entrar a l'espai aeri d'Egipte.

Segons es pot comprovar en la informació que es recull dels radars, l'avió de EgyptAir havia realitzat diversos viratges abans de començar a baixar de manera brusca, i després desaparèixer en les pantalles.

Tot i que s'ha confirmat que poc abans que l'avió s'estavellés va saltar una alarma per fum , la BEA encara desconeix els motius pels quals va poder haver saltat. < em> "Aquests missatges no ens permeten conèixer de cap manera el que va poder haver causat fum o foc a la nau" , ha expressat el portaveu. A més, s'han mostrat prudents i han evitat parlar d'un possible atemptat.