Quantcast

David Hasselhoff confessa que està arruïnat

L'actor i músic David Hasselhoff ha assegurat que està arruïnat. El nord-americà ha confessat que tan només li queden 3.500 euros en metàl·lic de tota la fortuna que va amassar amb sèries com 'Els vigilants de la platja' o 'El cotxe fantàstic' entre d'altres.

Als seus 63 anys, Hasselhoff ha confessat al portal TMZ que a dia d'avui ja no pot mantenir la seva exdona, Pamela Bach , i les dues filles que va tenir amb ella, de 23 i 25 anys. Des que es van divorciar en 2006 ella rep al voltant de 225 mil euros anualment.

El nord-americà sembla que no està travessant el seu millor moment, ja que ha confirmat que la seva gira per Europa s'ha cancel·lat per la poca venda d'entrades, ia més no es mostra massa segur que el seu reality, ' Hoff thhe Record ', tingui èxit suficient.

Pel que sembla, aquesta mala ratxa hauria portat a l'actor fins a una depressió que l'ha fet caure en l'alcohol.

La versió de la seva exdona és ben diferent, ja que assegura que té més de 106 milions d'euros. A finals d'aquest mes, tots dos es veuran la cara en els tribunals.

D'altra banda, segons recull TMZ, Hasselhoff tindria 1,6 milions d'euros entre els seus béns immobiliaris, els seus cotxes, joies i obres d'art.