Quantcast

Els Pallars, 20 de maig 2016: JOAN ORDI, NOU PRESIDENT DEL PARC NATURAL DE L'ALT PIRINEU

Aquest divendres ha estat escollit nou president de la Junta Rectora del Parc Natural de l’Alt Pirineu, en substitució a Agustí López, Joan Ordi. Ordi, molt vinculat al territori i al teixit associatiu de la zona, ha marcat reptes com la conservació i divulgació de la riquesa natural, cultural i patrimonial del Parc, regular la fauna salvatge i impulsar i buscar l’equilibri entre els diferents sectors de la zona parc.

Precisament un dels projectes de gran envergadura que el parc està desenvolupament és el Piroslife, la consolidació d'una població d'óssos als Pirineus centrals, i que no compta amb el suport del sector agrari i ramader.

Precisament a la Junta s’ha exposat, entre les diferents línies d'acció per aquest any, la prevenció de danys a la ramaderia. També les accions pel Projecte LIFE Limnopirineus destinat a millorar els hàbitats aquàtics d’alta muntanya i moltes altres accions diverses pel territori. El pressupost del parc per aquest 2016 supera el milió i mig d’euros.

Parlen al vídeo: JOAN ORDI, president parc natural de l’Alt Pirineu