Quantcast

La tràgica nit d'Aritz (GH16): "M'han drogat"

El passat cap de setmana Artiz i Han van sortir de festa per Algesires. El que en un principi semblava un cap de setmana replet de diversió, es va convertir en un autèntic malson per a l'ex concursant de Gran Germà 16 .

La parella, que va anunciar la fi del seu festeig fa una setmana, va començar la nit a la caseta d'un amic, però després, els records de 'el tipus del barret' desapareixen.

< p> Segons va publicar en el seu compte de Twitter, Aritz va despertar a la habitació sense ser conscient de com va arribar ni a l'hora que ho va fer, pel que no va dubtar a mostrar el seu malestar: " Vaig a matar el fill de puta que em va drogar ahir, m'he passat la nit vomitant i no recordo RES, estic molt enfadat Algesires ".

Hores després, el finalista d'GH16 va realitzar un Periscope costat de Han en què va donar detalls a tots els seus seguidors del que havia passat: "Ahir a la nit jo no sé el que va passar però < strong> a partir de les 9 del vespre no tinc cap record oncle. i no vaig beure com per a això, collons. que m'he enxampat uns morros de puta mare i mai m'ha passat que no em recordi de res. no em recordo de res! Absolutament de res Jo crec que ahir em van drogar perquè no és normal . és que no m'ha passat mai ".

< p> I és que, segons sembla, el seu empipament es deu principalment a que el seu estat d'alienació va ser aprofitat per molts per sobrepassar amb ell: "M ira, als quals us aprovechasteis de la mamada que portava ahir i em vau estar ficant mà … Com us torni a veure, us la curt … [..] que un oncle em va dir: Sí , sí, passa tu al bany i no sé què … i vaig passar al bany i diu Han que es va ficar amb mi per veure la polla. Doncs mira, què et hagi aprofitat ".