Quantcast

Lukas abandona el seu tron ??a MYHYV

Ho ha intentat, però no ha pogut ser. Després de mesos buscant l'amor, Lukas ha abandonat el seu tron ??en Dones i Homes i Viceversa després de la crisi desencadenada amb els seus pretendentes.

Ha estat un matí d'allò més tensa al plató de Telecinco, per la qual cosa el tronista li ha demanat a Emma García explicar alguna cosa molt important. La presentadora li ha demanat que s'assegués al costat d'ella en les escales. Llavors, el jove ha explicat que deixava el programa.

"Per a mi és una victòria el que faré perquè si no ha sortit aquí és perquè el destí, déu, o el que sigui … m'està desitjant una mica millor. Aquí no és el lloc ", per trobar l'amor, ha explicat.

Els seus tronistas, Karen, Silvia i Leila , no donaven crèdit. Cap de les tres s'esperava que Lukas decidís abandonar el tron ??aquest divendres. Karen respecta la seva decisió i li ha dit que si ell vol a ella li agradaria conèixer-fora del programa, però el tronista en aquest moment no té moltes ganes de conèixer a ningú. Per la seva banda, Silvia i Leila li han manat molts ànims perquè no volen veure-li tan abatut.