Quantcast

El jutge Castro revela que Roca li va demanar una trobada "clandestí" sobre la Infanta

El jutge del cas Nóos, José Castro, ha presentat un escrit a Santiago Pedraz , el jutge de l'Audiència Nacional, en el qual explica que Miquel Roca , un dels advocats de la Infanta Cristina , li va proposar una reunió " clandestina " en els dies previs al fet que el jutge decidís si per segona vegada acordava la citació com a imputada de la germana del Rei. Aquesta reunió no es va arribar a produir .

L'escrit, al qual ha tingut accés El Espanyol, relata que va ser un altre dels lletrats de la exduquesa, Jaume Riutord < / strong>, que va anar al seu despatx per traslladar-li les pretensions de Roca.

"Em transmet el Sr. Riutort l'encàrrec que va dir procedir del Lletrat Don Miguel Roca Junyent, integrant del mateix equip, i que consistia en que el Sr. Roca proposava reunir amb mi. El que em va cridar l'atenció no va ser la pretensió en si ja que la porta del meu despatx sempre ha estat oberta per a tots els lletrats han volgut accedir-hi sense necessitat de demanar cita prèvia, sinó el fet que el meu interlocutor emfatitzés les condicions en què aquesta reunió hauria celebrar-se ".

Segons han informat fonts jurídiques, la missiva del jutge Castro ha estat incorporada a la causa en què el jutge Santiago Pedraz investiga delictes d'extorsió, amenaces, estafa i pertinença a organització criminal , entre d'altres, comesos des de Mans Netes i l'Associació d'Usuaris de la Banca (Ausbanc).