Quantcast

El jutge autoritza les estelades a la final de Copa del Rei

El jutge del Contenciós-Administratiu número 11 de Madrid ha autoritzat la presència de les estelades a la final de la Copa del Rei . Aquesta decisió no ha comptat amb el suport de la Fiscalia, que estava a favor de la decisió de la Delegació del Govern de prohibir l'entrada i exhibició de banderes estelades en el partit que enfrontarà aquest diumenge al FC Barcelona i el Sevilla FC en l' estadi Vicente Calderón.

la decisió s'ha pres després del recurs presentat per la associació Drets , en nom dels aficionats del club blaugrana. El mateix FC Barcelona també va presentar aquest dijous un segon recurs en el mateix sentit.

Sergi Blázquez , president de l'associació Drets, va explicar que en el recurs demanaven com "mesura cautelar d'efecte immediat" la suspensió automàtica de la prohibició de les estelades, per tal que el jutjat ho resolgués abans de diumenge.

Es tracta d'un recurs contenciós -administratiu especial de drets fonamentals amb què drets esperava que el jutjat certifiqui que la bandera independentista catalana no és cap "element violent" .