Quantcast

Troben restes humanes a la zona on es va estavellar l'avió d'EgyptAir

El ministre grec de Defensa, Panos Kammenos, ha confirmat la troballa dels primer restes humanes a la zona en la qual es va estavellar l'avió, prop d'Alexandria. Entre les restes trobades es trobaria o n membre d'una víctima del sinistre, així com maletes de diversos dels passatgers.

L'avió d'EgyptAir, un Airbus 320 que volava de París al Caire, es va estavellar en aigües del Mediterrani poc després de desaparèixer dels radars, i després d'efectuar diversos girs bruscos en l'aire. La Marina egípcia prossegueix examinant la z ona a la recerca de la caixa negra que pugui donar claus més precises sobre el que ha passat. El Daily Mirror ha comunicat la troballa d'una gran taca d'oli a la zona de recerca que podria estar relacionada amb el MS804.

'Oil slick' spotted in search for flight #EgyptAir MS804 https://t.co/2hWiHO3auE pic.twitter. com / qSyhk1saEi

& mdash; Daily Mirror (@DailyMirror) 20 maig 2016

per la seva banda, els serveis d'intel·ligència segueixen investigant el succés sense que estigui donant per descartada cap hipòtesi , inclosa la terrorista. De fet, aquest matí ha transcendit que s'estava investigant al personal de terra d'EgyptAir a l'aeroport Charles de Gaulle, a París, en relació amb els fets.

Fa set mesos un altre vol d'EgyptAir va patir un atemptat terrorista a la Península del Sinaí, quan es disposava a viatjar fins a Rússia amb 224 persones a bord.