Quantcast

Els independentistes repartiran banderes escoceses com a protesta a la Copa del Rei

A l'espera de la decisió que prengui aquest divendres el jutjat, l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l'associació de juristes Dretsy la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes han decidit dur a terme una curiosa iniciativa a manera de protesta < / strong> davant la prohibició de la Delegació del Govern d'accedir al camp de la final de la Copa del Rei amb banderes estelades.

Per a això es repartiran més de 10.000 banderes de Escòcia entre els aficionats del FC Barcelona. A través d'un comunicat han volgut assegurar que l'elecció d'aquest símbol és "perquè permet denunciar la diferència de tracte que rep Catalunya per part d'Espanya respecte al que té Escòcia amb el govern de Regne Unit ".

la fi de repartir aquestes banderes és que els culers les despleguin just quan els jugadors saltin i en el minut 17.14 . El minut escollit no és casualitat. La raó és que 1714 va ser l'any en què Catalunya va perdre la guerra davant les tropes de Felip V.