Quantcast

Demana l'eutanàsia per la mossegada d'una paparra

Una jove anomenada Kirsty Keep ha demanat a la seva família que el porti a Suïssa perquè li practiquin la eutanàsia perquè no pot suportar més els dolors amb els quals conviu des de fa dotze anys per la mossegada d'una paparra .

El va patir quan tenia 11 anys i des de llavors ha anat debilitándole poc a poc per la malaltia que li va provocar. Té constants dolors, no pot mantenir-se en peu i defineix la seva vida com un infern, pel que vol posar-li fi com més aviat. Al país suís la eutanàsia és legal i ha demanat per favor que acabin amb la seva vida.

Tot va passar quan es trobava jugant al pati de casa i la paparra la va mossegar a l'esquena. La ferida es va anar fent més gran a poc a poc, fins arribar a tenir la mida d'una mà.

Els dolors que pateix són crònics i incurables, ja que els metges no aconsegueixen conèixer la malaltia que té. La jove té la cara paralitzada, convulsions i la mantenen connectada a una màquina d'oxigen. La seva família i amics, però, volen recaptar fons perquè investiguin el cas.