Quantcast

Mor una model fent una sessió de fotos sota el mar

La model taiwanesa Olivia sindicat va perdre la vida el passat 16 de maig mentre realitzava una sessió de fotos al fons del mar. La jove, de 25 anys, va morir ofegada després de patir un atac d'asma. Aquest tràgic incident va tenir lloc en una platja de la localitat taiwanesa de Hengchun Township.

Pel que sembla, la jove model practicava submarinisme des de feia tres anys i era una gran aficionada a aquest esport. Per aquest motiu, la inexperiència es va descartar immediatament com la possible causa de la mort. Tot i que els fets encara s'estan investigant, t ot apunta que va morir en patir un atac d'asma quan estava sota l'aigua.

Però segons apunta Mirror, una altra de les hipòtesis que s'estudia és que va poder haver-se tractat d'un error humà, ja que el fotògraf li va demanar que es tragués la màscara de busseig quan estaven a sis metres de profunditat, el que va poder fer que Olivia sindicat tingués d'aguantar la respiració durant massa temps.

Eelin Entertainmen, agència que representava a la model taiwanesa, ha assegurat en un comunicat que ells no van aprovar aquesta sessió, sinó que es tractava d'un treball extern de Ku. Per la seva banda, la guàrdia costanera ha assegurat que la tràgica mort de la model podria haver-se evitat si haguessin comptat amb l'ajuda d'un professional del busseig durant la sessió.