Quantcast

Troben restes de l'avió d'EgyptAir i pertinences dels passatgers prop d'Alexandria

El Ministeri d'Aviació Civil d'Egipte ha trobat restes del avió que es va estavellar ahir de EgyptAir , en què viatjaven 66 persones, prop de la costa de Alexandria , tal com publica 'El Mundo'. El vol cobria la ruta París-El Caire i la hipòtesi principal que s'estudia és l'atemptat terrorista.

Les forces armades egípcies han trobat algunes restes a uns 295 quilòmetres de la costa de Alexandria i la prioritat és trobar les caixes negres de l'avió per conèixer el que ha passat a bord abans de l'accident . L'aparell no va emetre cap senyal d'emergència mentre volava. També s'han trobat algunes pertinences dels passatgers i ja s'ha pogut comprovar que pertanyen a l'avió sinistrat.

Passades les 2:30 de la matinada, l'aparell va girar sobtadament 90 graus a l'esquerra i després 360 a la dreta per baixar dels 37.000 peus als 15.000. Les fonts internes de Rússia i Egipte apunten que es tractaria d'un atemptat, mentre que a França ja s'està investigant a fons al personal de l'aeroport que va entrar en contacte amb l'avió.

Fa set mesos un altre vol de EgyptAir va patir un atemptat terrorista a la Península del Sinaí, quan es disposava a viatjar fins a Rússia amb 224 persones a bord.