Quantcast

Així és és el logo Podem, IU i Equo a les paperetes del 26J

La imatge electoral ha estat presentat aquest divendres al Twitter pel secretari d'Organització d'IU, Adolfo Barrena. I s un quadrat, negre en la seva major part però amb la cantonada inferior esquerra blanca. En aquesta porció apareixen en negre les sigles d'IU, amb el seu tipografia habitual.

Aproximadament tres quarts del quadrat estan acolorits de negre, amb la paraula Podem en blanc, amb el seu logo de cercles dibuixat en gris, ocupant els dos terços superiors. A la cantonada inferior dreta, escrit en blanc sobre el mateix fons negre de Podem, el nom del partit ecologista Equo. "Aquest serà el logotip de les paperetes de #SumamosParaGanar ", ha escrit Barrena.

Precisament l'absència de logo va ser, aquest dijous, la causa de la qual la Junta Electoral Central no avalés la coalició registrada per aquests partits. El logotip ha de registrar-se en els propers dies per poder formalitzar les candidatures a molt tard el 23 de maig.