Quantcast

Mercedes, de 'GH6', confessa que està arruïnada per culpa de Telecinco

Mercedes García podrà presumir sempre de ser la concursant que menys temps va estar dins de la casa de Gran Germà . L'arqueòloga, que va formar part de la sisena edició del reality, va abandonar Guadalix dues hores després d'entrar en trobar-hi la seva exparella.

Una decisió que li va canviar la vida per complet, ja que Zeppelin, productora de 'GH', la va demandar per incomplir el contracte que havia signat en concursar en el reality i que obliga a tots els concursants a pagar una penalització si deixen el programa abans de ser expulsats.

En tornar al seu treball, Mercedes, segons relata al seu bloc i es fa ressò 'Vanitatis ', li van començar a fer la vida impossible, segons les seves paraules, alguna cosa que va acabar provocant el seu acomiadament. En aquestes línies, la concursant de 'GH 6' assegura que Telecinco va ser l'encarregada de que el seu cap decidís prescindir dels seus serveis.

A l'atur i sense cap tipus de possibilitat de trobar feina (segons Mercedes Telecinco es va encarregar d'això per no guanyar "ni un sol euro amb l'experiència de Gran Hermano i donar una entrevista) , l'arqueòloga va decidir entrar en un reality d'Antena 3 anomenat 'Aventura a Àfrica' per intentar pal·liar els seus problemes econòmics.

"Vivia en un pis llogat a un poble perdut de la mà de Déu, tenia les càmeres seguint-me, amb la qual cosa no hi havia un Déu que volgués contractar-me , i jo havia de menjar i pagar el meu lloguer ", denunciava al seu bloc Mercedes García.

l'últim tràgic episodi pel qual està passant l'arqueòloga de Salamanca ha estat la decisió dels tribunals de revocar-seu dret a la justícia gratuïta després d'assegurar que havia rebut una indemnització de 70.000 euros que Telecinco havia d'abonar-i que no ho ha fet, cosa que suposa, segons ella, un "problema" perquè es queda indefensa davant la justícia.