Quantcast

Banya en gasolina a la seva dona mentre aquesta fumava una cigarreta

Va passar en un suburbi de Filadèlfia. Kevin Small baixar del motel d'un suburbi de Filadèlfia per comprar una llauna de gasolina. Després de tornar a la seva habitació va aprofitar que la seva parella estava fumant per llançar-li el inflamable líquid. Com a conseqüència la seva nòvia va patir greus cremades que li van causar la mort.

Segons informa The Morning Call, la deliberada acció va desencadenar un terrible incendi que va causar els greus danys a la dona. Així, es segons assenyala la investigació policial, Kevill Small, de 46 anys, i la seva nòvia, Melissa Bacon-Smith, h obrien discutit durant diumenge en una habitació del Motel Lincoln. Després de la disputa, l'home hauria comprat una llauna de gasolina en un ultramarí proper.

Finalment a les 2:30 de la matinada, els bombers de Philadelphia rebien l'avís de un incendi en dues habitacions del motel, sent sufocat en aproximadament trenta minuts. Una operació en la qual van ser rescatades més de Melissa Bacon – Smith, tres persones més que es trobaven en el segon pis.

La justícia nord-americana ja ha processat a Kevill Small per un delicte d'homicidi i incendi. A la sortida dels tribunals, l'acusat ha volgut demanar perdó a la família de la seva exparella amb un concís "ho sento" .