Quantcast

La Cerdanya, 19 de maig 2016: 150 ESTABLIMENTS S'HAN ADHERIT AL CERDANYA 19

Fins a 150 establiments ja s’han adherit a la promoció Cerdanya 19, que es durà a terme els dies 3,4 i 5 de juny. Es tracta d’una nova iniciativa en que allotjaments, empreses d’activitats de lleure, restaurants i comerços oferiran aquests dies els seus productes i serveis a un únic preu de 19 euros els adults i 12 els infants amb l’objectiu d’atraure clients en èpoques amb menys afluència de visitants.

La promoció Cerdanya 19 va sorgir de la iniciativa privada i compta amb el suport del Patronat de Turisme. Els seus impulsors esperen que la promoció sigui ben rebuda tant pels visitants com per aquells que viuen tot l’any a la comarca.

Les inscripcions estaran obertes al web www.cerdanya19.cat fins el 24 de maig, data a partir de la qual es farà el sorteig per determinar l'establiment que s'assigna a cada inscrit, tot i que la promoció serà vàlida fins exhaurir les places. De moment, ja s’hi han apuntat més d’un centenar de persones i des del Patronat esperen arribar als 500 inscrits. Per aconseguir-ho portaran a terme accions de comunicació a Barcelona, Lleida i Girona.

Parlen al vídeo: MONTSE CORONAS, CAP TURISME CONSELL COMARCAL CERDANYA