Quantcast

Les víctimes de l'accident de EgyptAir

Durant la matinada del 19 de maig un avió amb 66 persones a bord ha caigut a la Mediterrània després d'uns "viratges bruscos" mentre cobria la ruta París- el Caire . Les autoritats encara no han aclarit si es tracta de un accident o un " atac terrorista " .

En el seu interior viatjaven 56 passatgers, set membres de la tripulació i tres agents de seguretat. Poc després que l'avió desaparegués dels radars, la companyia enviava un comunicat amb les nacionalitats de les víctimes: 30 egipcis, 15 francesos, un britànic, un belga, un iraquià, un kuwaitià, un saudita, un sudanès, 1 txadià, un portuguès, un algerià i un canadenc .

En les últimes hores ja s'ha començat a posar cara a les víctimes, entre les que hi ha un nen i dos nadons.

Entre ells està Richard Osman , un britànic de 40 anys i geòleg que viatjava a Egipte per motius de treball. Feia un mes que s'havia convertit en pare per segona vegada, ja que tenia una altra filla de 14 mesos.

El diari 'The Guardian', explica que en el vol també viatjava Samar Ezzedin , una jove de 27 anys i hostessa d'EgyptAir que acabava de casar-se.

< p> Entre les víctimes franceses hi ha una parella i els seus dos fills (de quatre mesos i dos anys) i Ahmed Helal , un francès d'origen egipci de 40 anys, director de Procter & Gamble a Amiens (França) que viatjava al Caire a visitar la seva família.

Per la seva banda, l'ambaixada del Txad a França ha confirmat a través d'un portaveu, Muhammed Allamine, que el passatger d'origen txadià que viatjava a l'avió estudiava a l'acadèmia militar francesa de Saint-Cry i volava a Egipte per després arribar al Txad a " plorar a la seva mare ia donar el condol a la seva família ".

Segons 'El Confidencial', el passatger d'origen sudanès, anomenat Mohamed Ziada , viatjava a Egipte, on feia escala fins Khartum, per acudir al funeral de la seva mare.

El diari 'El Mundo' també explica la història de dos passatgers. Un egipci que tornava d'un tractament mèdic a França , segons han explicat els seus amics; i la víctima kuwaitià, Abdulmohsen al-Muteiri , un professor d'econòmiques i pare de dos nens, que es dirigia al Caire per participar en una conferència.