Quantcast

Una presentadora britànica confessa en directe que li deixa al seu marit anar a dormir amb altres dones

El passat cap de setmana, Saira Khan, presentadora de televisió de Regne Unit , va decidir confessar un dels seus secrets més ben guardats: la relació amb el seu marit havia canviat dràsticament en els últims mesos.

sense cap tipus de problema i sense pensar en el que poguessin pensar la resta de companys de plató i espectadors, Khan va explicar en directe que havia decidit que el seu marit es fiqués al llit amb altres dones perquè "sigui feliç ". Per què? Ella ho tenia molt clar. "No estic interessada en el sexe. No vull. He perdut el desig i m'he descobert a mi mateixa posant excuses", concretava la presentadora.

Com es va adonar que havia de prendre aquesta decisió? Saira Khan assenyala que un dia estava arreglant al mirall de casa seva, maquillant, el seu marit la va piropejar. Això sí, la presentadora admetia que la seva vida sexual abans de prendre aquesta dràstica decisió era meravellosa. "Solíem tenir una vida sexual fantàstica. Encara estimo el meu marit. Ens vam abraçar i és adorable. Estem junts des de fa onze anys ", deia.

Per no sentir una cosa rara, Khan va preguntar a la resta de col·laboradors que si era l'única que ho permetia, una mica del que va rebre respostes afirmatives. ..