Quantcast

La RAE critica el nivell d'anglès de Barei: "Va cantar d'aquella manera"

Barei no va aconseguir dissabte passat a Estocolm el resultat que desitjava (22ªposición) malgrat executar una actuació molt enèrgica i amb una posada en escena que la va penalitzar, segons els experts. La gran majoria d'espectadors que van veure Eurovisió van lloar el paper de la cantant madrilenya encara que a molts no els va agradar gens el que van veure a l'escenari del Globen Arena.

Un dels més crítics amb l'actuació de Barei ha estat Darío Villanueva, director de la Reial Acadèmia Espanyola (RAE) , qui ja es va mostrar abans d'Eurovisió molt escèptic davant les possibilitats d'Espanya d'aconseguir una bona posició en l'ESC amb una cançó íntegra en anglès. Ara, l'acadèmic torna a l'atac.

"se'ns va voler vendre que < strong> un dels problemes per guanyar Eurovisió era que no es cantava en anglès. es va cantar en anglès, en un anglès més d'aquella manera , i el resultat ja hem vist quin ha estat. no sé quina serà la següent ocurrència per intentar guanyar el famós certamen ", explicava Villanueva en un acte públic celebrat aquest dimecres.

Dins de la RAE, Villanueva no va ser l'únic que va criticar l'elecció d'un tema en anglès per a Eurovisió. L'acadèmic José María Merino va assenyalar en el seu moment que es tractava d ' "un disbarat" . "Sembla que hi ha molts espanyols que consideren que la llengua més apropiada per representar-nos en l'exterior és l'anglès", ha apuntat.