Quantcast

Un total de 169 candidats participaran a la Prova Oficial de Batxillerat

La Prova Oficial de Batxillerat (POB), que tindrà lloc entre els dies 23 i 27 de maig de maig i el 2 i el 3 de juny, compta aquest any amb 169 candidats: 155 escolars i 14 candidats lliures.

El batxillerat científic i tecnològic registra el major nombre de candidats (66), seguit del batxillerat econòmic i social (45), batxillerat artístic i de la comunicació (37), i del batxillerat humanístic i lingüístic (21).

Els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens, ho fan de manera esglaonada, ja que tenen un termini de cinc anys per obtenir el títol de batxiller. Les proves escrites es faran els dies 23, 24, 25 i 26 de maig en horari de matí i tarda, mentre que els exàmens orals tindran lloc el 27 de maig i els 2 i 3 de juny en hores assignades de matí i tarda.

Els resultats de la POB es publicaran el dijous 7 de juny a les 12 hores al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, i a la pàgina web www.educacio.ad.

Tots els exàmens de la POB tenen lloc al Centre de Formació Professional.