Quantcast

La Cerdanya, 18 de maig 2016: LLÍVIA AMPLIA EL SEU FESTIVAL DE MÚSICA

L’ajuntament de Llívia espera donar un nou impuls al seu Festival de Música. Per això vol que sigui una activitat permanent al llarg de l’any i no només a l’estiu i per Nadal com fins ara. A més, el festival inclourà tot tipus d’estils musicals.

En aquest nou format del festival, s’hi inclouen els concerts que van tenir lloc el febrer i el març: un de música celta i l’altre el Rèquiem de Mozart. El concert que Sopa de Cabra oferirà en aquesta localitat el proper 18 de juny també formarà part del renovat festival. Al juliol, Llívia serà l’escenari de dos concerts del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP) i a l’agost s’han organitzat sis concerts de música clàssica a l’església. El concert de Nadal amb la Polifònica de Puig-reig tancarà la programació d’enguany.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA