Quantcast

L'espectacular canvi físic de Peter La Anguila

Peter l'Anguila es va fer mundialment famós amb un tema que es va fer molt popular a Youtube anomenat ' ball de l'anguila '. S'hi apreciava el seu cos llargarut i prim movent-se al ritme de la música.

La repercussió del seu vídeo va ser tal que en només una setmana va aconseguir més de dos milions de visualitzacions a la xarxa social, cosa que també gràcies a les xarxes socials, el van ajudar a convertir-se en tota una celebritat al seu país, Cuba.

Però després de la fama van arribar multitud de denúncies que van portar a la presó. L'any passat la seva parella el va denunciar per agressions i va acabar a la presó. Després de la seva sortida, Dayan Millán , el seu nom real, va tornar amb la seva nòvia, amb la qual es deixa veure en xarxes socials.

En els últims mesos hem pogut notar un notable canvi , tal com mostren els seus fotos d'Instagram , gràcies a les seves hores de gimnàs.