Quantcast

Cuina viu al seu gos perquè no li agrada la roba de la seva filla

Un home de 42 anys i resident a Arizona (EUA) va cuinar viu al gos de la família després de veure la seva filla amb una samarreta que no li agradava . Patrick Thompson va demanar a la menor de 17 anys que es tragués la peça i la canviés per una altra, i davant la negativa de la jove, va agafar el gos i el va cuinar viu davant la mirada de la jove i altres tres dels seus fills.

A sobre, i segons explica CBSNews, l'home va amenaçar que o era el gos de la família o el seu fill de sis anys . La família va poder escapar, però no va donar temps a agafar l'animal, que va patir el fatal desenllaç.

Thompson va ser detingut per les autoritats locals acusat de diversos càrrecs, entre ells fumar marihuana i haver matat l'animal domèstic. La Policia local assegura que l'home havia estat fumant marihuana i va patir un episodi de al·lucinacions . A més, els agents asseguren que en arribar al lloc dels fets hi van trobar estirat a la vorera i repetint: "El dimoni m'ha demanat que ho fes" .