Quantcast

Demana el divorci la nit de noces perquè la seva dona està ocupada amb el mòbil

La nit de noces sol ser el moment més esperat pels nuvis una vegada que se celebra la cerimònia i el banquet, però per a aquesta parella va esdevenir el punt i final de la seva esporàdic matrimoni.

segons una notícia recollida pel Daily Mail, només acabar la celebració, els nuvis es van anar a la seva habitació d'hotel. L'home comptava amb gaudir d'una nit de plaer sexual amb la seva dona, però ella sembla que tenia altres prioritats: respondre amb el mòbil a les felicitacions dels seus amics .

Un familiar del nuvi va explicar al diari Al Watan que " quan ell va intentar acostar-se i intimar, ella ho va ignorar, sense respondre a les seves paraules o intents de festeig ".

Va ??ser llavors quan el marit li va demanar que deixés el telèfon mòbil per prestar atenció i quan li va preguntar si eren més importants els seus amics que ell, ella va respondre que si.

Davant aquesta inesperada resposta, tots dos van començar una tensa discussió i ell no va dubtar a demanar-li el divorci i abandonar l'hotel.

el cas va ser remès a un comitè de reconciliació , però l'home es manté ferm en la seva decisió de divorciar-se i posar fi al seu matrimoni.