Quantcast

Ager Aketxe, jugador de l'Athletic, podria anar a la presó

Tot i que l'Athletic Club ha defensat la innocència del seu jugador públicament, la veritat és que el club basc es pot veure involucrat en un problema. Ager Aketxe, jugador de "els lleons", ha estat imputat per un suposat delicte d'atemptat contra l'autoritat i per un altre delicte lleu que es deu a les lesions que va patir un etzaina fora de jornada laboral. Els fets van passar el mes d'agost de l'any 2015.

"El Correu" ha estat el mitjà que ha donat a conèixer aquesta informació, en la qual es diu que el Jutjat d'Instrucció número 5 de Getxo considera que el jugador basc va estar involucrat, al costat de dues persones més, en una pallissa que va rebre un policia de la localitat bilbaïna. Aketxe i els seus dos amics, suposadament, es van dirigir cap al policia a crit de "Esborra aquestes gravacions!" També li van arribar a amenaçar de mort, pegar-li cops de peu i cops de puny , fins al moment en què la víctima va treure la seva placa per identificar-se com a agent de policia. Tot va passar durant les festes de Romo, que són celebrades anualment. La investigació ha durat un total de vuit mesos.

A falta que es faci un judici amb les defenses, es pot dir que l'atemptat contra l'autoritat està castigat amb un període que va entre un i quatre anys.