Quantcast

Un youtuber mostra amb selfies seu canvi a 8 anys

Hugo Cornellier, 1 youtuber canadenc, mostra el pas des del principi fins a la fi de la seva adolescència a Youtube. El jove es va dedicar a treure 's un selfie cada dia des que ell tenia dotze anys fins que ha complert els vint. Un total de vuit anys ha trigat el procés d'aquest adolescent, i ho ha volgut compartir amb tots els seus seguidors de Youtube.

El vídeo té més de dos milions i mig de reproduccions i gairebé 4.000 "m'agrada". El treball l'ha portat molts anys, per la qual cosa requereix molta paciència i constància. Però tot ha donat els seus fruits, ha aconseguit el resultat que ell hagués desitjat ja que el seu muntatge ha impactat en les xarxes socials. Fins i tot el compte de Youtube a twitter ha volgut compartir el vídeo, com a mostra del molt que han al·lucinat al veure-ho.