Quantcast

Hospitalet presenta el festival de les arts del carrer

Els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol el festival d'arts de carrer omplirà els carrers de l'Hospitalet d'una variada proposta d'activitats creatives per a delit d'adult es i menors.

"Per amor a l'hart" és el festival d'arts de carrer d'Hospitals de Llobregat que transformarà durant tres dies algunes de les artèries principals de la segona ciutat catalana amb dansa, circ , teatre o música.

El festival forma part de l es plataforma d'arts de carrer que agrupa els principals esdeveniments d'arts de carrer de Catalunya.

Hospitalet donarà així una de maig r visibilitat de la seva activitat escènica, projectarà la seva diversitat, protegirà els valors socials de les arts de la calç us, com la democratització cultural, la cohesió social o l'esperit crític entre la ciutadania.

També servirà per enfortir fer la seva interlocució amb les diferents administracions públiques i afavorir la mobilitat i la coproducció de nuev us espectacles.

"Per amor a l'hart" va néixer amb una clara voluntat d'apropar la cultura a la ciutadania i, ara mateix, ja forma part, no només de l'agenda de la ciutat, sinó dels artistes i creadors que, any rere any, presenten les seves creacions i il·lusions en forma de espectacle

Un total de 23 grups arriben el 30 de juny, i l 1 i el 2 de juliol a l'Hospitalet per oferir una programació diferent i de qualitat que permeti als ciuta Adanos viure a peu de carrer la vitalitat i l'emergència de la creació contemporània.

El festival aposta per una cultura ra de base, de pr oximidad que connecti als ciutadans i als creadors.

Les companyies que es presenten en aquesta edició del festival són companyies de renom que arriben de diferents comarques catalanes i l'estran ger.

En la programació de divendres s i presenta l'espectacle de dansa contemporània amb pin paranys de hip hop.

En la programació del dissabte do, com a colofó ??del festival, arribarà la setena edició de Cabaret, un espectacle efímer i de creació pròpia. El cabaret té una durada de 60 minuts i en el mateix es fonen números de circ i de dansa de diferents disciplines .: malabarisme, acrobàcies, trapezi doble, dansa integrada i tot amanit amb grans dosis d'humor.