Quantcast

Un home de 75 anys anirà a la presó per abusar d'una amiga dels seus néts

Un home de 75 anys anirà quatre anys i mig a la presó per un delicte d'exhibicionisme i dues d'abús sexual a una menor . L'home, resident a Malagón (Ciudad Real) ha reconegut els fets, per la qual cosa s'ha arribat a un acord entre les parts pel qual es reduïa la pena que demanava el fiscal, que era de 7 anys i 9 mesos.

a més, ha hagut d'abonar a la família de la menor 7.500 euros d'indemnització i se li ha imposat una ordre d'allunyament per la qual no podrà acostar a la nena en quatre anys.

Els fets van tenir lloc en una data no determinada de l'estiu de 2013, quan la menor que en aquest llavors comptava amb 8 anys, es trobava jugant amb dos néts de l'acusat en un pati. L'home la va cridar amb una excusa i la va portar a una habitació on es va abaixar els pantalons davant d'ella .

Aquest mateix estiu, l'home es va acostar en dues ocasions a ella mentre jugava i li va demanar que us ensenyés els seus òrgans genitals . Un any més tard, durant l'estiu de 2014, l'acusat es va acostar a la seva víctima i va collar un pit fins fer-li mal .

Va ??ser per aquesta última acció de manera que la menor es va decidir a explicar el que passava als seus pares, que van denunciar els fets.