Quantcast

El fill de Cazorla impressiona a tothom amb les seves filigranes

Enzo Cazorla, fill del migcampista de futbol espanyol, Santi Cazorla, ha deixat bocabadat a tothom després del seu recital de regats. En la passada jornada de Premier League, l'Arsenal, equip en el qual milita actualment el seu pare, va aconseguir una contundent victòria davant del Totthenham en un dels molts derbis londinencs que es veuen cada temporada a Anglaterra. Un cop va finalitzar la trobada, alguns nens, principalment fills o familiars de futbolistes, van saltar al terreny de joc a jugar una estona amb la pilota.

El nen és el fill gran del futbolista de l'Arsenal, però només té cinc anys . Cinc és la seva edat, però es maneja amb la pilota com si fos un veterà en això. L'afició "gunner" es va quedar impressionada al veure el hàbil que era el xaval amb la pilota als peus. Enzo, no va parar en cap moment de regatejar a qualsevol que es trobés pel camp, fins i tot es va atrevir amb algun company del seu pare, com pot ser el costa-riqueny Joel Campbell.

Després de portar-se els aplaudiments per part del públic de l'Emirates Stadium, el reconeixement ha arribat per part de la premsa i de les xarxes socials, ja que ha impressionat molt veure a un nen tan petit però amb tanta creativitat amb la pilota.