Quantcast

El passat ocult i heterosexual de Víctor Sandoval

Víctor Sandoval compta amb una llarga trajectòria en televisió, pel que resulta difícil recordar els seus inicis. El programa de Mediaset 'caça-papallones' ha rescatat un vídeo dels inicis de Sandoval en el medi, però no només com a col·laborador … sinó com 'heterosexual!

l'ara 'supervivent' apareixia per primera vegada en un programa de Telecinco en l'any 1994. en aquest programa, 'de quina part estàs?' i presentat per José María Íñigo, Sandoval es presentava com cantant i actor i va mostrar la seva opinió en l'espai.

En aquest programa el madrileny confessava que no només "sóc millor amant que nuvi" sinó que assegurava que és un home " molt gelós, molt possessiu , i estic donant voltes al cap 'On estarà aquesta nena? Què estarà fent? ", referint-se a la seva parella en femení.

La cursa de Víctor a la televisió acabava de començar i culminar aquest any en l'espai de Teresa Rabal, ' Mou-te ', on va voler demostrar les seves dots com a cantant amb el seu primer disc' Fred control '.

Després d'aquest programa, exhibiria també el seu talent musical a' dia a dia ', presentat per María Teresa Campos, abans de fer-se famós amb 'Mamma mia' , a Telemadrid.