Quantcast

El Govern prohibeix les banderes estelades a la Copa del Rei

El Govern ha prohibit als aficionats porta r estelades durant la final de Copa del Rei .

El dispositiu de seguretat previst per al partit que enfrontarà al FC Barcelona i al Sevilla al Vicente Calderón muntarà un doble filtre en què impedirà als aficionats accedir al camp amb aquestes banderes, de manera que es cacheará un per un a tots els aficionats de tots dos equips.

Aquesta decisió s'ha pres, segons la delegada del Govern de Madrid, Concepción Dancausa , perquè el futbol no ha de "ser un escenari de lluita política" .

La trobada tindrà lloc el proper diumenge 22 de maig a les 21.30h. Les portes de l'estadi romandran obertes des de les 18.00h, moment en què els prop de 38.780 aficionats que es preveuen poden anar acudint a l'estadi.