Quantcast

Belén Esteban reclama 600.000 euros a Toño Sanchís

Belén Esteban està disposada a reobrir la seva guerra contra Toño Sanchís. Segons publica la revista 'Diez Minutos', la col·laboradora de 'Sálvame' ha decidit tirar endavant la proposta dels seus advocats i demandarà la seva exrepresentant davant els tribunals.

En la demanda, que es faria efectiva pròximament, Belén Esteban hauria reclamat a 600.000 a Toño Sanchís després que el jutge hagi admès a tràmit tres dels cinc delictes que havia sol·licitat als tribunals : apropiació indeguda, falsedat documental i usurpació de la identitat.

En concret, al d'apropiació indeguda, Belén Esteban assegura que Toño es quedava amb un 30% dels seus guanys quan havia de portar-se un 20% , segons estipulava el concret que tots dos havien acordat i signat l'any 2007.

Kiko Hernández, col·laborador de 'Sálvame', ha assenyalat que se suposa que el mànager ja ha retornat més de 300.000 euros a la ' princesa del Poble '.

Jorge Javier Vázquez ha confessat en directe que ha parlat amb Belén i que ella no ha parlat de res amb la revista tot i que "ni confirma ni desmenteix" aquesta portada. Com acabarà aquest escàndol? Seguirem informant …