Quantcast

Inventen un xiclet que treu la ressaca en 5 minuts

És el somni de tot tipus que surt de 'farra' i es beu fins a l'aigua dels gerros. Mentre dura la gresca tot va bé. El problema és aguantar l'endemà, sobretot si has d'anar treballar o, pitjor, et esperen a casa dos petits churumbeles amb ganes de jugar als clics de Famobil.

Una empresa espanyola ha inventat el xiclet (natural i sense gluten) que treu la ressaca en 5 minuts gràcies a les seves múltiples propietats. La ressaca, doncs, dura només el temps que trigues a agafar-lo i endur-te'l a la boca. Una meravella?

L'empresa és Wugum i, tal com anuncien a la seva pàgina web, tenen xiclets màgics per a tot: per despertar el desig sexual, per aprimar, per combatre l'estrès, per posar-se moreno. .. Els fundadors, uns cracs que van agafar la idea durant un viatge als EUA. Allà van saber de primera mà, com els marines prenien xiclets amb cafeïna per a missions especials.

Bé aprofitat el viatge, sí senyor.