Quantcast

Demana marihuana a Twitter i li respon la policia

Una jove de Florida (Estats Units) ha protagonitzat un incident d'allò més surrealista a les xarxes socials. Es tracta de la usuària de Twiter @ preznixon16, a la qual no se li va ocórrer altra cosa que demanar marihuna a través la xarxa de l'ocellet. I és que, va obtenir resposta però no va ser ni de lluny la que ella s'esperava ….

"Qui està en Sarasota, Florida, i té marihuana? #Sarasota" , va escriure a Twitter. El de posar el hashtag amb el nom de la ciutat està pensat per arribar a més gent, però el que no s'imaginava és que el tuit amb la seva petició arribaria fins a la mateixa policia, que no va dubtar a contestar a la jove a través del seu perfil oficial, segons recullen diversos mitjans locals.

"Si vols pots passar per la caserna, els nostres agents de narcòtics estaran més que feliços d'ajudar-te" , li van dir els agents.

La resposta de la policia a la jove s'ha acabat fent viral, i la protagonista d'aquesta història no ha dubtat a aclarir tot aquest assumpte de la següent manera: "Ok, nois. El meu tuit sí que té un bon missatge. Hi hauria d'haver més marihuana a Florida, ni tan sols hauria de ser il·legal".