Quantcast

Movistar comença a cobrar el consum addicional de dades al mòbil

Movistar començarà a cobrar als seus clients per l' consum addicional de dades a partir d'aquest dimecres 18 de maig.

Fins ara, un cop que l'usuari superava el paquet de dades que té contractat podia seguir navegant amb la velocitat reduïda, però sense cap cost addicional. No obstant això, a partir d'ara, les dades que es consumeixin de manera addicional suposaran un increment en la factura, tot i que es mantindrà la velocitat de navegació màxima.

A partir d'avui, els clients de Movistar que gastin més dades de les que tenen amb la seva tarifa podran seguir navegant a la mateixa velocitat habitual, però pagant un preu de 1,50 euros per cada MB consumit. La companyia permetrà fins a l'ús d'1 giga , de manera que els clients podrien arribar a pagar fins a 15 euros més al mes com a import màxim.

Per evitar ensurts a la factura, es pot sol·licitar que no se't s'apliqui aquesta nova opció i seguir navegant a velocitat reduïda però sense cost addicional quan et quedis sense dades. Per a ells, hauràs de trucar al número gratuït 223.528 i fixar aquest import màxim a 0 euros.