Quantcast

Un correu de TVE revela que el futur de 'Cuéntame' depèn d'Hisenda

Ahir no van ser pocs els rumors sobre el futur de 'Cuéntame cómo pasó' . Alguns apuntaven que la sèrie anava a ser cancel·lada com a conseqüència dels escàndols fiscals en els quals s'ha vist embolicada recentment. Després RTVE ho va desmentir, donant pràcticament per asseguda la seva renovació. Sembla, però, que el futur de la família Alcántara a la petita pantalla no està tan clar …

Els capítols de la dissetena temporada de 'Cuéntame' < / strong> arriben a la seva fi aquest dijous i, a dia d'avui, la continuïtat de la sèrie estaria en mans d'Hisenda, tal com es desvetllaria en un correu intern de TVE , segons publica El Confidencial .

Pel que sembla, el conseller Miguel Ángel Sacaluga va ser dels primers a demanar explicacions sobre aquest assumpte. En la resposta remesa per Javier Lamana, secretari del consell d'administració, als consellers de RTVE, es recullen les condicions que hauria de complir la productora Ganga Produccions per poder seguir traient nous episodis de 'Cuéntame'.

"Podríem contractar amb Grup Ganga Produccions sempre que en el moment de la subscripció del contracte ens presentés una certificació de l'Agència Estatal de l'Administració Tributària en la qual constés que està al corrent de les obligacions tributàries (a més d'una altra de la Tresoreria General de la Seguretat Social referent a estar al corrent de les obligacions de Seguretat Social), i sempre que en aquest moment l'empresa i els seus representants i administradors no han estat condemnats per sentència ferma per algun dels delictes que enumera l'art. 60 del Text refós de la Llei de Contractes del Sector Públic ", explica Lamana.

" Caldrà estar atent al que l'Agència Tributària digui . No ens és possible conèixer si a hores d'ara l'AEAT considera que Ganga Produccions està o no al corrent de les seves obligacions fiscals. quant a la sentència, de moment no està en marxa, ni sembla que pugui recaure en un breu termini, donada la mitjana de la durada en aquest tipus de procediments judicials ", diu també a carta redactada per Lamana.