Quantcast

Andorra acull aquest cap de setmana la primera trobada internacional de mestres de Gong

Aquest cap de setmana se celebra a Andorra la primera trobada internacional de mestres de Gong, que inclourà tres activitats que es realitzaran entre divendres i diumenge. Està organitzat per un grup de mestres de Gong d'Espanya, Itàlia i Andorra i comptarà amb l'assistència del gran mestre Don Conreaux.

Els impulsors d'aquesta trobada, aprofitaran l'esdeveniment d'aquest cap de setmana per entrevistar-se amb la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, amb l'objectiu d'incloure el Principat en el mapa de Ciutats del Món per la Pau i construir-hi un jardí de campanes de pau. És tracta d'un projecte impulsat per les Nacions Unides en col·laboració amb Conreaux. Amb la construcció d'aquest jardí de campanes de pau, el d'Andorra seria el novè en tot el món.

Les tres activitats previstes per al públic començaran amb una master class de Kundalini Ioga i bany de Gong, que tindrà lloc divendres 20 de maig de les 18 a les 21 hores a AINA, Canillo. Dissabte 21 de maig, se celebrarà la lluna plena amb una cerimònia 'puja gong' durant tota la nit, on els assistents podran dormir «acaronats» per la vibració emesa pel so del gong. Aquesta activitat tindrà lloc de 20 hores a les 10 hores del matí de diumenge, també al recinte d'AINA. Finalment diumenge 22 de maig, s'oferirà un concert especial de jazz espiritual  a càrrec de Mysterius Tremendum,  a les 18 hores al Santuari de Meritxell.

Les places per participar en qualsevol d'aquestes tres activitats són il·limitades i estan adreçades a tots els públics i edats. Les entrades poden adquirir-se a Aura Espai, al carrer Ciutat de Consuegra d'Andorra la Vella, o bé al telèfon 846 141.