Quantcast

Es van fer passar per delinqüents i el pagaran amb la presó

Van voler fer una broma, es van fer passar per delinqüents i van acabar presos. És la història dels quatre amics que integren el famós canal de YouTube Trollstation, que van simular robar un museu en una galeria de Londres i la policia els va capturar. Què els ha passat? Els fets van tenir lloc a Londres fa vuit mesos i en aquest temps s'ha iniciat un judici la sentència els podria conduir a la presó. Almenys, és el que ha determinat el jutge que va decidir que hauran de passar diversos mesos després de les reixes després de la 'broma'. < / p>

"Les bromes poden semblar inofensives per a ells, però van causar genuïns problemes a diversos membres del públic, que haurien de poder fer les seves vides sense ser espantats d'aquesta manera" , van dir des del jutjat . És més, el fiscal Robert Short es va mostrar implacable, segons informa Metro: "Vam enviar el fort missatge que aquest tipus d'activitats no seran tolerades a Londres".

Així, Daniel Jarvis, Helder Gomes, Endrit Ferizolli i Ebenezer Mensah, d'entre 20 i 29 anys, van ser sentenciats a passar entre quatre i cinc mesos a la presó. Et sembla desproporcionat?