Quantcast

Isco es confessa a 'El Hormiguero': "Al meu gos mai el trec al carrer per no dir-Messi"

Isco, jugador del Reial Madrid , ha estat el protagonista convidat del programa de dimarts de 'El Hormiguero 3.0' d'Antena 3. Allà, el mitjapunta del conjunt madridista ha repassat algunes anècdotes de la seva carrera esportiva al costat de Pablo Motos.

Una de les que més ha sorprès el presentador d'El Hormiguero ha estat en la qual Isco confessava que el seu gos es diu Messi , alguna cosa que va causar un gran estupor entre el públic present al plató. "He de dir al meu favor que el nom de Messi va ser més una idea del meu germà i del meu pare. Jo em net les mans , sóc del Madrid i ja està. Al meu gos mai el trec al carrer per no dir-Messi ", ironitzava el jugador malagueny.

Preguntat per Zidane, Isco va assegurar que el canvi "ha sortit bé" per a l'equip, ja que han acabat la temporada "de la millor manera possible" després dels alts i baixos que han tingut durant tot l'any. "És un tipus molt calmat. Sempre et diu les coses amb molta tranquil·litat. És un entrenador que sap apropar-se al jugador. Ha sabut traslladar-nos tota la seva experiència com a futbolista " , reconeixia l'internacional espanyol.

Finalment, Isco es va arriscar amb el pronòstic de la final espanyola de Champions que tindrà lloc el proper 28 de maig a Milà. "Estem desitjant portar-nos la Champions a casa, és el somni de tots nosaltres. El meu porra és un 2-0 ", assegurava el madridista, que té clar que l'Atlètic "ho posarà difícil" perquè "aquesta temporada ha demostrat tenir més Copes d'Europa que ells ".