Quantcast

Alt Urgell, 17 de maig 2016: TUIXÉN ELABORA EL SEU PROPI SAKE

Antoni Campins, especialista i apassionat del Sake, està elaborant aquesta beguda japonesa a Tuixén. Ha triat aquest poble del Pirineu per la gran qualitat de l' aigua, que és l' element clau per poder elaborar Sake, combinat amb el gra d' arròs que és d' una especialitat cultivada al japó. En la primera remesa espera embotellar fins a 1500 ampolles de tres tipus diferents de Sake

Tuxén no es un lloc escollit al atzar; el clima i l' entorn fan que sigui l' ubicació ideal de la fábrica

Campins, després de molt esforç ha aconseguit la seva fita: la creació de l’empresa Seda liquida, i la fabricació d’un Sake excel'lent, que farà que arreu del món soni el nom del poble de Tuixén, que la població tingui una nova opció de treball, i neixi un nou atractiu turístic.

El Sake de Tuixén està a punt de comercialitzar-se a un preu molt competent, ja que segons Campins, l’ampolla no superarà els 20 euros.

Parlen al vídeo: Antoni Campins, Propietari de Seda Liquida