Quantcast

La Cerdanya, 17 de maig 2016: LA FIRA DEL BARIDÀ APLEGA PRODUCTORS I ARTESANS

Martinet ha acollit aquest diumenge la 5a Fira de Primavera del Baridà. La plaça Pere Sarret s'ha omplert durant tot el dia d'artesans i productors agroalimentaris que han donat a conèixer els seus productes, tant els que provenen de la terra de manera natural com els que s'elaboren artesanalment a Cerdanya. Així, els visitants han pogut trobar melmelades, formatges, oli, embotits o dolços.
La fira, organitzada per l'Associació d'Empresaris del Baridà, va néixer amb l’objectiu de promocionar aquesta zona del Pirineu a la primavera, una època amb menys afluència de visitants.
A banda de les parades, durant tot el cap de setmana Martinet ha acollit altres activitats, com ara el Concurs Provincial de Pesca del Baridà, sortides guiades pel Camí de Sant Jaume, presentacions de llibres i mostres d’oficis.