Quantcast

La Cerdanya, 17 de maig 2016: BOLVIR POSA LA PRIMERA PEDRA DE CAL FANXICO

Aprofitant que aquest cap de setmana Bolvir ha celebrat la seva Festa Major, l’equip de govern ha posat la primera pedra de les obres de rehabilitació de la finca Cal Fanxico, que es convertirà en les noves dependències municipals a principis de l’any vinent. La propietat, que data del 1845 i s'ha adquirit per uns 560.000 euros, està situada molt a prop del poliesportiu i de l'escola, el que permetrà agrupar en una mateixa zona els principals equipaments del municipi. Més endavant es situarà en aquest mateix espai un centre cívic i l'arxiu i, també, s’adquirirà el terreny del costat per convertir-lo en la nova plaça principal.

Des de divendres i fins diumenge, Bolvir ha programat un seguit d’actes, com ara la tradicional processó i la missa a l’església de Santa Cecília, que ha comptat amb una gran afluència de veïns. També hi ha hagut ball, jocs infantils i la inauguració de l’exposició col·lectiva ‘Figuració i abstracció’ a l’Espai Ceretània.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR