Quantcast

Alta Ribagorça, 17 de maig 2016: VALORACIÓ MOLT POSITIVA DEL PROJECTE TREBALL I FORMACIÓ

Aquest dijous ha finalitzat el projecte d’enguany de treball i formació. Una iniciativa que a l’Alta Ribagorça ha donat feina a tretze persones durant sis mesos i les ha format en temes de construcció i gestió forestal, al mateix temps que han realitzat tasques de manteniment arreu de la comarca.

El projecte ha comptat amb tres setmanes de formació i després amb diferents treballs. Els tres primers mesos van treballar de suport a les brigades municipals amb diferents tasques i després han treballat per la millora de la comarca.

Des del consell comarcal de l’Alta Ribagorça es valora molt positivament poder comptar amb aquests treballadors, al mateix temps que es dóna feina a gent de la zona, i s’ha destacat la necessitat de donar continuïtat a aquests projectes i de poder-los ampliar amb més mesos de durada.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, President C.C. Alta Ribagorça – EDUARD CAPELL, Coordinador projecte Treball i formació