Quantcast

Més de 44.000 firmes a Change.org perquè li treguin cinc Copes d'Europa al Reial Madrid

El portal Change.org ha obert una recollida de signatures , a petició d'un grup anomenat 'Justícia Esportiva', en què es demana a la UEFA que li retiri al Reial Madrid les cinc Copes d'Europa que va guanyar el club blanc entre l'any 1956 a l'any 1960.

"Volem sol·licitar, en nom dels valors que representen l'esport i la democràcia, la retirada immediata de les 5 'Copes d'Europa' atorgades al Real de Madrid Club de Futbol entre les temporades 1955-1956 i 1959-1960, així com el reconeixement institucional en el fet que el trofeu obtingut en la temporada 1965-1966, no es correspon, en cap cas, amb el que avui coneixem amb el nom de Uefa Champions League ", diu aquesta petició.

La petició, presumiblement, arribarà a la UEFA, ja que qualsevol petició que superi les 25.000 signatures es pot presentar davant el màxim organisme del futbol europeu. Això sí, una altra cosa és que s'accepti i el Reial Madrid pugui arribar a perdre aquests títols.

Change.org ja es va convertir en un maldecap per a Florentino Pérez, president del Reial Madrid, després que el passat mes de desembre s'obrís una recollida de signatures, que coincidia amb el pitjor moment de la temporada dels blancs, en la qual es demanava la dimissió de l'empresari per tots "les destrosses que ha fet amb el nostre club des que va tornar a la presidència".

els aficionats de equips com el Barcelona o l'Atlètic de Madrid es freguen les mans i la campanya està tenint una gran repercussió en xarxes socials com Twitter o Facebook.