Quantcast

El nuvi de Kate Moss es tira per la finestra després de patir al·lucinacions

Nikolai von Bismarck , de 29 anys, va conquistar el cor de la polifacètica Kate Mos s fa mesos. La relació, de moment, va vent en popa però la model està preocupada pel que va passar fa uns dies amb el seu noi. El fotògraf alemany, un important aristòcrata criat a Londres, va patir la passada setmana un incident que l'ha obligat a ingressar en una clínica de rehabilitació.

Segons informa ' The Sun ', von Bismarck es va llançar per una de les finestres de la casa de camp que posseeix la model en Cotswolds (Anglaterra) com a conseqüència de atac d'al·lucinacions que va patir en aquest moment. "V io una estàtua al jardí i va pensar que era un intrús , així que es va llançar per perseguir-lo", confessava un testimoni al diari britànic.

Nikolai, al qual la premsa del país qualifica com "bevedor de sang", després d'assegurar que havia ingerit sang de vaca d'una tribu africana en un dels seus reportatges fotogràfics, ha protagonitzat ja diversos incidents que van obligar a Kate Moss a demanar a uns companys que vigilessin els seus passos en un dels seus múltiples viatges a Canadà.

Aquests problemes del fotògraf no han fet que Kate Moss perdi la il·lusió per la relació, sent ella la que està sufragant les despeses de la clínica de rehabilitació en la qual està ingressat el seu noi. "Kate ha dit que no pot estar amb ell quan es troba així i que necessita aquesta bogeria fora de la seva vida", explica una font pròxima a la parella.

La vida sentimental de Kate Moss ha estat sempre marcada per les incidències. El 2011, la model es va enamorar de Pete Doherty, cantant propens a drogues i addiccions, cosa que va fer que fora enxampada pels paparazzis en un estudi de gravació musical esnifant una sospitosa substància blanquinosa.