Quantcast

El Barça treballa en el projecte Luis Enrique 3.0

La directiva del FC Barcelona treb aixa des de fa mesos amb les instruccions de l'staff tècnic per remodelar la plantilla de cara a la temporada vinent .

Luis Enrique ha fet arribar a l secretari tècnic de l'entitat, Robert Fernández, les prioritats per a la temporada 2016-2017 que p rosteixen per lligar un central, un lateral esquerre i un davanter.

En el central són diversos els Segell nom dors amb els quals s'ha contactat. Destaquen dos noms. Laporte, l'Athletic i Marquinhos del París Saint Germain. També s'ha demanat preu al Las Palmas per la seva jugador Maurici Lemos que s'emmarcaria má s en una aposta de futur. El defensa de nacionalitat uruguaiana amb prou feines té 20 anys tot i que aquest any ha causat bones sensacions en l'equip canari, sobretot, pel que fa a la sortida de pilota des de la seva àrea.

Quant al davanter s'han bar atrotinat diferents jugadors per poder oferir un relleu de garanties al trident ofensiu però el tècnic asturià sembla seguir apostant pel davanter andalús Nolito que va estar a punt de recalar a Barcelona durant el mercat d'hivern.

Si bé agrada molt l'extrem francès del Sevilla Gameiro i ben Arfa vindria des de la lliga francesa amb la carta de llibertat sota el braç tot apunt ta al fet que Luis Enrique continua pugnant per portar a un jugador que va tenir sota les seves ordres a el filial barcelonista a bans de que ell s'anés a la Roma i que Nolito deixés la disciplina del Barça per signar pel Benfica.

Són sis les baixes que ha de concedir, com mínim, el quadre tècnic. Només 14 jugadors han participat en més de 19 partits aquesta temporada. Això vol dir que no es confia en els suplents. Els centrals Vermaelen i Bartra tenen tots els números per abandonar al campió de lliga tenint en compte que no tenen protagonisme. El mateix passa amb el canari Sandro que gairebé no ha jugat uns minuts. Els laterals brasilers Douglas i Adriano també deixaran l'equip tot i que aquest últim va renovar contracte fa uns mesos.

L'única alta que està a garantir da és la del migcampista Denis Suárez que aquesta temporada ha jugat al Vila-real . Per tres milions d' euros el FC Barcelona gaudeix de l'opció de recuperar l'internacional gallec.

La intenció és completar una plantilla c on 18 o 19 jugadors de camp o que puguin ser utilitzats indistintament pels tècnics.