Quantcast

Cara Delevingne, detinguda en una estació de París per negar-se a ensenyar la seva maleta

La model i actriu Cara Delevingne va ser detinguda el passat 5 de maig a l'estació de Gare du Nord de París quan agafava un tren d'alta velocitat per tornar de la capital francesa a Londres. Segons han publicat diversos mitjans nord-americans, la jove va perdre els nervis quan un dels membres del personal de seguretat que la va obligar a revisar la seva maleta.

"Va tenir una veritable rebequeria en el control de seguretat. Hi havia 20 persones importants però li va donar exactament igual. Semblava que pensava que era diferent a la resta només per ser famosa. Cara estava acompanyada d'un amic que va intentar calmar-la, però no va funcionar. li va cridar: Deixa que faci el seu puto treball, això és ridícul! Cara es va posar de genolls amb les mans unides, com si estigués resant per a tot acabés com més aviat millor ", assenyala un testimoni que va veure el conflicte a diari 'The Sun'.

Les informacions publicades relaten que Cara Delevingne va arribar a insultar a una de les oficials de seguretat presents allà (que et fotin!) , una cosa que va acabar per provocar que fos traslladada a una cambra per ser interrogada. Després de pagar una multa per agressió verbal, la model va poder tornar a Londres en el següent tren.

Des de la companyia de tren han assegurat que tots els passatgers han de enfrontar-se als controls aleatoris perquè ajuden a "mantenir tot fora de perill" . "Cara no comparteix aquesta opinió. Semblava pensar que ella estava per sobre de tot això", aclaria el testimoni.

Aquesta escena no va impedir que Cara Delevingne arribés a temps per celebrar el 30 aniversari de la seva germana Poppy en un conegut restaurant de Londres.