Quantcast

Va comprar 'Capità Amèrica: Civil war' al top manta i es va endur una divertida sorpresa

El còmic nord-americà Bobby J. Coleman va denunciar el curiós cas a Facebook penjant una foto i un vídeo amb el contingut de la gravació pirata que va adquirir el passat 11 de maig.

Crida l'atenció que sigui un actor que viu del cinema qui compri 'pelis' piaratas a poc més de tres euros, però al marge d'aquesta dada, el més sorprenent va ser el que va passar a la pantalla de Coleman. La seva sorpresa va ser majúscula un cop ja a casa, ja que al donar-li al 'play' al seu reproductor de DVD, a la pantalla apareixia el mateix home que li va vendre la pel·lícula. 'ELL era el protagonista! Com si fos un titellaire, ajudat de ninots de superherois, el venedor explicava la història de 'Capità Amèrica: Civil war' .

El mateix còmic va denunciar el cas a la seva pàgina de Facebook. A partir d'aquí, el divertit succés s'ha anat compartint a la xarxa fent viral.